Tot voor kort ben ik werkzaam geweest in diverse functies (variërende van Stafmedewerker tot Medewerker Control en Projectleider) binnen een kantooromgeving. De grootste gemene deler (en tevens één van de aspecten die ik er leuk aan vond) van al die functies was, dat ze allen veel (zakelijk) “schrijfwerk” met zich meebrachten (maand-en jaarverslagen, plannen van aanpak, voortgangsrapportages, communicatieplannen, evaluaties, nota’s, discussiestukken etc.).

Momenteel leg ik mij toe op het “creatieve” schrijven (i.c. blogs, columns, interviews) en het schrijven van een boek over management stijlen (met name de impact van de managementstijl op de groepsdynamiek).

Eerder zijn columns van mijn hand gepubliceerd in andere media (bladen en websites) doch dit is mijn (onlangs gepubliceerde) “eigen blogsite”.

De naam “Mode ainsi” betekent “Mode etcetera” en de columns zijn dan ook bespiegelingen over mode en diverse andere zaken (zoals kunst, trends, lifestyle, e.d.).  Ze bevatten een mix van wetenswaardigheden, (pseudo)psychologische aspecten en een vleugje humor (althans: dat hoop ik).

Veel leesplezier!

 

Hartelijke groet,

Josephine

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *